keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Torstai, Johnny Depp ja pilvetön taivas

Torstai, Johnny Depp ja pilvetön taivas


Että juu.... Ei nyt tässä ole mitään paljoo kirjoitettavaa kait?
Viime aikoina olen katsonut youtubesta miten tehdä japanilaista ruokaa. On se silleen ollut huvittavaa ja, kun katsoo niitä, huomaa että nämä ihmiset nauttii niiden tekemisestä ja pitävät hauskaa... Itse haluaisin kokeilla tehdä ''omurice'' nimistä ruokaa... Se on todella helppo, mutta haluan kokeilla sitä ystäväni kanssa. Ei siihen mene kun riisiä, kanaa, sipulia, mausteita, herneitä ja oikeastaan ihan minkälaisia kasviksia siihen nyt haluaakaan. Ja päälle tulee kananmunaa ja ketsuppia, tiiän, että tama yhdistelmä kuulostaa oudolta, mutta itse ainakin haluan kokeilla.


http://www.youtube.com/watch?v=bcJlmhoYNfI

Okkei... ja mistäs sitten kirjottaisin?...
Sain hyvältä ystävältäni pyynnön tehdä Johnny Depp. En itse ole mikään Depp fani, mutta hyvin se ainakin onnistui.Olen tyytyväinen sille, vaikka sovinkin, että antaisi sitten rahat siitä. Tosin vain sen verran, että saan jonkun uuden mangan ostettua, mutta sitten muutinkin, et ei tarvitse antaa. Eli siis annoin sen lahjaksi, vaikka ei ollutkaan mikään merkkipäivä, mutta tosin tarvitseeko olla mikään merkki päivä?


Väritin myös sen mun tulevaan öljyväri maalaukseen FAYLANin kokonaan. Kyllä siitä tuli upea <3






Ei tässä kait ole mitään muuta kirjoitettavaa, kun en ole ehtinyt ottaa kuvia muista
piirrustuksista... Pitäisi hankkia jonkin näköinen kesätyöpaikka. Eilen juttelin yhden opettajan ja oppilaan kanssa siitä, miten epäreilua se on niitä kohtaa jotka täyttävät vasta syksykkä 16 ja minä kuulun yksiin niistä ja se on niin epäreilua! On hankala laittaa minnekään hakemusta, kun ei ole 16. Jos saisi vaikuttaa niin minun mielestäni olisi oikein että se vaihdettaisiin kaikille, jotka täyttävät sinä vuonna 16. Silloin se olisi laajempi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti